northern city lights

school style shopping travelling music events 100% life

lauantai 14. toukokuuta 2011

yhden kengän ihkutusta

Pyörin tänää hetkisen stokkalla katellen mahdollisia kenkiä lakkiaisiin. Tarkotuksena oli löytää kengät, joita vois käyttää muutenkin kun vaan juhlissa ja eipä aikaakaan kun silmiini osuivat nämä kaunokaiset:

kuva: scarpe-online


Voin sanoa, että olin sillä sekunnilla myyty ja halusin omistaa noi kengät enemmän ku oon mitään halunnu pitkään aikaan omistaa. Se vaan että mulla tuskin pitkään aikaan tulee olemaan varaa maksaa kengistä 155 euroa, ja äiti tuskin hyppii riemusta jos sanon haluavani ehdottomasti nämä kengät enkä mitään muuta. Ehin jo alistua kohtalooni kunnes äiti rupes anteliaaks ja sano, et jos onnistun löytämään lakkiaisiin mekon korkeintaan viidelläkymmenellä eurolla, saan nuo kengät. 

...CHALLENGE ACCEPTED. H&M här kommer jag.

kuva: snazzyheels

Haluaisin nuo kengät tosin valkosena, mikä voi tuottaa hitusen verran hankaluuksia kun puhutaan Oulun tuppukylästä, jonka kenkävalikoima on syntisen pieni. Onneksi meen ens viikolla Helsinkiin. Enkä vain kerran, vaan kahdesti, thanks to yliopiston pääsykokeet ja D'n keikka, jonne lupasin raahata itteni. Voin siis huoletta piipahtaa GUESSin liikkeessä tiedustelemassa löytyykö kyseisiä kenkiä kyseisessä värissä. Vaaleanpunaisetkin kelpaa koska

kuva: brandos

pure love 


Day 08 - picture that makes you laugh


No need for words.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti