northern city lights

school style shopping travelling music events 100% life

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

days 10, 11 & 12 and nothing else much

Mietin mitä bloggerille tapahtu pari päivää sitten ku pari viimesintä entryä hävis ihan kokonaan ja nyt ne on molemmat muka julkastu lauantaina ja kaiken lisäks vielä käänteisessä järjestyksessä. Hmh.

Ens viikko tulee varmaan olemaan yhtä kuolemaa torstaihin asti. Huomenna ihan ensimmäisenä on äikän paper 2, tiistaina pääsykokeet + epätoivosta lakkiasmekon metsästystä Helsingissä, keskiviikkona biologian paper 1 & 2, ja torstaina biologian paper 3. Sit juhlin IB'n totaalisesti unholaan ja perjantaina on sit ohjelmassa kampaaja, yo-kuva ja junailu takas Helsinkiin.


tops Rosebullet
shorts Serious Sally denim by Rut m.fl
belt Monki
Aivan järkyttävän laatunen kuva (taas vaihteeksi), tulosta vissiin mun käsien sheikkausongelmasta ja kameran ongelmasta, ja kaiken lisäksi bloggerillaki näyttää olevan jotain mun kuvia vastaan ku se suttaa niitä entisestään (SENSUURI eiku.....)

Eilen oltiin taas vaihteeksi tekemässä CH'n seinämaalausta. En tiiä omasta mielestäni mulla tuli ihan hirveetä suttua sinne eilen että en kestä. En muutenkaan oo mitenkään taiteellisesti lahjakas ni välillä mietin et mitä ees teen siellä :------D No kuhan jotain tein ni se on siinä.

Eilen oli kans Euroviisujen finaali (ihan niinkun kukaan eurooppalainen ei sitä tietäis) ja mun mielestä Suomi ois ansainnu ehkä paremman sijoituksen ku joku 21 - ainakaan tänä vuonna ei ihan tarvennu hävetä silmiään päästä koska voi luoja Suomen edustajia yleensä. Ja sitä paitsi se oli ennakkosuosikki :(
ja oikeesti joku Azerbaijan!! Se oli niin tylsä ja mitäänsanomaton biisi ja esiintyminen ettei toista ja ois nyt sieltä löytyny parempiakin voittajia mutta noh, koska Itä-Euroopan maat poikkeuksetta äänestävät toisiaan (pohjoismaathan ei siis koskaan oo sortunu moiseen)... Siitä pisteidenjakohommasta on menny hohto ihan kokonaan ku kaikki äänestää vaan naapurimaita.

Lisäksi oon ikuisesti katkera koska Bulgaria ei edes päässy finaaliin.

Tänään puolestaan on jääkiekon MM-finaali (Suomi - Ruotsi wtf) ja aattelin tehdä poikkeuksen ja katsoa hitusen lätkää, kunhan saisin vaan ensin luettua edes hitusen äikkää tai bilsaa...


Day 10 - Picture of something you stand for

Day 11 - a picture of something you hate


Talvi ku on kylmä ku helvetti ja pitää pukeutua miljoonaan vaatekerrokseen että selviää jäätymättä. Kaiken lisäksi se on vielä niin pitkäkin.

Day 12 - a picture of something you love


en jaksanu miettiä mitään syvällisempiä
shopping
ah pinnallisuus heart Pictures, Images and Photos 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti